Ærø Tennisklub

Pilebækken 14 Ærøskøbing

Vil du gerne være medlem?

Det koster 800 kr. årligt for seniorer og 400 kr. for juniorer. Du er juniorspiller, når du endnu ikke er fyldt 24 år.

For at bliver medlem skal du oprette dig selv som bruger i klubbens bookingsystem. Du finder linket her. Herefter skal du indbetale kontingent, enten ved at overføre det korrekte beløb til vores konto i Riise Sparekasse 0847-0000173894 eller over mobilepay på nummer 543343. Husk at skrive dit navn.

Når vi har modtaget din kontingent modtager du et medlemsnummer, som du skal bruge for at afslutte oprettelsen af dig selv som medlem ind i bookingsystemet. Nu kan du booke baner ved at klikke på baneoversigt på samme link, som du brugte, da du skulle oprette dig selv som bruger.

For at komme ind på anlægget skal du have en nøgle. Den koster 100 kr. Du kan hente nøglen efter aftale ved at kontakte Hanne Vilhelmsen på 22980324.

Vi vil gerne have du hurtigt falder til i vores klub. Derfor rækker vi ud til dig og sørger for, du kommer igang med at spille.